Autorització per a recopilar i tractar dades de caràcter personal

En compliment de la llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i disposicions complementàries. Vostè ens autoritza expressament a que les seves dades siguin incloses en el fitxer de dades de Covesa vehículos, S.L. Amb domicili social a Avda. Rabassaires, 32 · 08100 Mollet del Vallés (Barcelona) , i CIF B58532136. Vostè, en qualsevol moment pot oposar-se, accedir, rectificar i cancel·lar aquestes dades si així ho desitja mitjançant una comunicació per escrit a l’adreça de correu electrònic 1647077667462416470776674622f6f6675. O fax .

Les seves dades rebran tractament secret i confidencial per part de Covesa vehículos, S.L. , que adoptarà per a tal efecte les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat..

Covesa vehículos, S.L. no utilitzarà en ningú cas les dades posades a la seva disposició per l’usuari per preservar serveis a tercers o per aconseguir una utilitat pròpia, sinó únicament per donar a l’usuari els serveis sol·licitats..

En aquest sentit, i de conformitat amb l’anterior, vostè autoritza a Covesa vehículos, S.L. a recpatar les seves dades personals a través d’aquesta web. .


Autorització per a l’enviament de comunicacions comercials

Per la present clàusula l’usuari dóna el seu consentiment a Covesa vehículos, S.L. per a que pugui procedir al enviament al client de comunicacions comercials publicitàries i promocionals per correu electrònic, fax o per altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, les dades seran utilitzades per dur a terme les comunicacions. No obstant, l’informem que podrà revocar el consentiment, a cada comunicat comercial o publicitari que se li faci arribar, i en qualsevol moment, mitjançant notificació a la següent direcció : Avda. Rabassaires, 32 · 08100 Mollet del Vallés (Barcelona).

En aquest sentit i de conformitat amb l’anterior. Vostè autoritza a Covesa vehículos, S.L. a enviar-li comunicacions comercials..

Aquest web insereix cookies pròpies de sesió, de tercers derivades del seu ús en mitjans socials, així com per millorar la usabilitat i temàtica de la mateixa amb Google Analytics i Piwic. Les dades personals no són consultades. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a POLÍTICA DE COOKIES. ×